Millorem la qualitat de vida
de les persones i el medi on habitem
< Tornar al llistat

Mina reconeguda a la Nit de l'Empresari pels seus 175 anys d'història

Mina Pública d’Aigües de Terrassa, SA, va rebre ahir de mans del Molt Hble. President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, acompanyat per la Molt Hble. Presidenta del Parlament, Carme Forcadell i del president de la patronal vallesana CECOT, Antoni Abad, el reconeixement especial en el marc de la Nit de l'Empresari 2017, pels seus 175 anys d'història.

Marià Galí, president de Mina, Aigües de Terrassa, va rebre una calurosa ovació al rebre el guardó.

Mina Pública d'Aigües deTerrassa SA, es va constituir oficialment el 17 de març de 1842, ara fa més de 175 anys, gràcies a les iniciatives, ja endegades un any abans, d’un col·lectiu de terrassencs per abastir d’aigua a la població de Terrassa i per cobrir les necessitats de la incipient industria tèxtil en el context de la Revolució Industrial.

Actualment, amb més de 100.000 clients abasteix d’aigua prop de 235.000 habitants dels municipis de Terrassa, Ullastrell, Rellinars i Viladecavalls, i a Urbanitzacions de Vacarisses i d’Abrera,  i en alta a Matadepera.

És avui la mercantil amb més trajectòria històrica de les que consten inscrites en el Registre Mercantil Central, per tant podem dir que és la societat més antiga de l’Estat.