Millorem la qualitat de vida
de les persones i el medi on habitem
< Tornar al llistat

Acord de col·laboració amb l'Ajuntament per garantir la continuïtat del servei

L’Ajuntament i Mina, Aigües de Terrassa arriben a un acord de col·laboració per garantir la continuïtat del servei
 

  • L’Ajuntament de Terrassa i Mina han acordat una fórmula de col·laboració publicoprivada que estableix aspectes rellevants per a la continuïtat de la gestió del servei d’abastament d’aigua en les millors condicions i qualitat.
  • D’aquesta manera es mantenen els llocs de treball i les condicions laborals del personal de Mina. 

L’Ajuntament de la ciutat i Mina, Aigües de Terrassa han arribat a un acord de col·laboració per tal d’assegurar la continuïtat del servei en les millors condicions i als efectes de garantir la qualitat en la seva prestació amb el nou model de gestió, a partir del proper 10 de desembre.
Amb aquest objectiu, l’Ajuntament i Mina han acordat una fórmula de col·laboració publicoprivada que estableix aspectes importants com ara que Mina posarà a disposició de l’EPEL les aplicacions informàtiques necessàries per a una òptima gestió del servei, els seus cabals d’aigua, les oficines d’atenció a l’usuari, magatzems, instal·lacions, així com altres dependències, aspectes imprescindibles per facilitar aquesta correcta i immediata continuïtat del servei. Així també es garanteixen els llocs de treball i les condicions laborals de tot el personal de Mina. Aquests aspectes i altres, que s’aniran concretant amb més detall en les properes setmanes, hauran de garantir la prestació del servei sense incidències i amb els màxims nivells de qualitat, eficiència, eficàcia i sostenibilitat social, mediambiental i econòmica.
Mina també es compromet a continuar aportant el seu coneixement i experiència per tal que, d’acord amb la nova etapa que s’obre, el servei sigui prestat amb les mateixes garanties i condicions. Marià Galí, president de Mina, s’ha mostrat “satisfet per l’acord i agraeix a l’Ajuntament els esforços realitzats per assolir aquesta entesa que garanteix la continuïtat del servei tot respectant els acords municipals i que permet continuar comptant amb el coneixement i experiència de més de 175 anys de Mina al servei de la gestió de l’aigua a Terrassa”. Mina considera que aquesta col·laboració revertirà en benefici del servei i de la ciutadania, que ha expressat en diverses ocasions la seva opinió al respecte i s’ha mostrat satisfeta amb l’actual gestió del servei que s’ha portat a terme fins a dia d’avui, alhora que permetrà buscar les millors solucions per a altres qüestions jurídiques pendents de resoldre. 
Mina, Aigües de Terrassa continuarà prestant servei a la resta de municipis on ho feia fins ara: Viladecavalls, Ullastrell, Rellinars i Vacarisses.