Millorem la qualitat de vida
de les persones i el medi on habitem
< Tornar al llistat

Nou lliurament d'aliments a Rellinars, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls

Avui, la Fundació Mina d’Aigües de Terrassa ha lliurat més de tres tones de queviures als bancs d’aliments dels municipis de Rellinars, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls, en un acte al qual ha assistit el president de la Fundació, Marià Galí, acompanyat del director general de Mina, Josep Lluís Armenter.
 
Aquest lliurament està valorat en 3.000 euros i els productes sol·licitats han estat bàsicament llet, oli, brou, galetes i productes en llauna.
 
Aquest és el cinquè any consecutiu que es realitza aquesta donació. Des que el 2013 es va fer el primer lliurament, Fundació Mina ha donat més de 14.800 quilos d’aliments amb els que s’estima haver ajudat a unes 4.050 persones d’aquestes poblacions subministrades per Mina, Aigües de Terrassa.
 
Galí, en la seva intervenció, ha manifestat que “l’ajut social a la població necessitada segueix sent una prioritat de la Fundació Mina, així com el desig de poder-la seguir realitzant en el futur”. Els i les representants municipals, Alcaldesses de Rellinars, Marta Roquè, i de Viladecavalls, Cesca Berenguer, Alcalde d’Ullastrell, Joan Ballbé, i la regidora de Acció Social, Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Vacarisses, Olga Serra, han agraït la donació de la Fundació Mina. A les intervencions, Berenguer ha recalcat que “Mina és l’empresa de les que més ajuda”, i tots han coincidit en el fet que desitjarien que aquests ajuts deixin de ser necessaris en algun moment.

Fundació Mina té com a finalitat promoure i fomentar la millora de la qualitat de vida de les persones i del medi on habitem.