Millorem la qualitat de vida
de les persones i el medi on habitem
< Tornar al llistat

Mina compleix en un 96,16% la seva carta de compromisos amb els clients el 2017

Mina, Aigües de Terrassa ha obtingut un 96,16% en el grau de compliment de la Carta de Compromisos 2017. En el darrer exercici ha mantingut la nota d’excel·lència, a més d’augmentar el grau de compliment respecte l’any 2016, i mantenir els índex de compliment per sobre del 96%.
 
Actualment, els compromisos són 12 ja que el 2012 se’n van incorporar dos de nous: Transparència en la informació de la regularitat en el servei i Temps de resolució de les gestions comercials a les nostres oficines. Aquests compromisos s’avaluen a partir de dades auditades del sistema de gestió.
 
Mina es va comprometre l’any 2009, quan va presentar la Carta de Compromisos, a fer-ne públics els resultats de forma anual. És per això que al web www.aiguesdeterrassa.com es pot trobar tota la informació sobre la Carta de Compromisos de Mina, així com el darrer detall i explicació del càlcul d’aquests compromisos que adjuntem al final d’aquesta nota.
 
Donació a la Fundació
 
Tal com també estableix la carta, en el moment que hi ha un incompliment dels compromisos establerts, Mina fa una donació a Fundació Mina d’uns imports per tal de destinar-los a finalitats socials, com ara el repartiment d’aliments als més necessitats, al programa d’Ajuts a escolars amb dificultats econòmiques, a la neteja de torrents o a incrementar la dotació del Fons Social de l’Aigua. Des dels inicis de l’aplicació de la Carta de Compromisos, s’han aportat un total de 48.164 euros, inclosos els 3.896 euros d’aquest 2017.
 
L’evolució d’aquest índex confirma la ferma voluntat i compromís de millora adquirit per Mina, Aigües de Terrassa amb els seus clients i avala la permanent política de gestió integral de la qualitat aplicada per l’empresa.