Millorem la qualitat de vida
de les persones i el medi on habitem
< Tornar al llistat

Fundació. Sisè lliurament aliments a poblacions

Fundació Mina d’Aigües de Terrassa ha lliurat aquest dijous més de tres tones de queviures als bancs d’aliments dels municipis de Rellinars, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls, en un acte al qual ha assistit el president de la Fundació, Marià Galí, acompanyat del director general de Mina, Josep Lluís Armenter i les representacions municipals, Sra. Marta Roqué Alcaldessa de Rellinars, i els regidors/es Sra. Olga Serra (Vacarisses), Sr. Jaume Puig i Sra. Mercé Rodó, (Ullastrell) i Sr. José Valero (Viladecavalls).
 
Aquest lliurament, valorat en 3.000 euros, consisteix bàsicament en llet, oli, brou, galetes, sucs de fruita i productes en llauna, que són els productes sol·licitats.
 
Aquest és el sisè any consecutiu que es realitza aquesta donació. Des que el 2013 es va fer el primer lliurament, Fundació Mina ha donat gairebé 18.000 quilos d’aliments amb els que s’estima haver ajudat a més de 4.900 persones d’aquestes poblacions subministrades per Mina, Aigües de Terrassa.
 
Galí ha manifestat que “per a la Fundació és prioritari l’ajut social als més necessitats i que hi ha la voluntat de poder-la seguir realitzant en el futur”. Els i les representants municipals han coincidit en que, si bé les situacions de gran emergència sembla que han disminuït, les situacions de necessitat s’estan enquistant de manera important i, tot i que agraeixen les aportacions de Fundació Mina, desitjarien que aquests ajuts deixessin de ser necessaris en el futur.

Fundació Mina té com a finalitat promoure i fomentar la millora de la qualitat de vida de les persones i del medi on habitem.

Mercè Rodó, José Valero, Josep Lluís Armenter, Marià Galí, Marta Roqué, Jaume Puig i Olga Serra.

Mercè Rodó, José Valero, Josep Lluís Armenter, Marià Galí, Marta Roqué, Jaume Puig i Olga Serra.