Millorem la qualitat de vida
de les persones i el medi on habitem
< Tornar al llistat

Fundació Mina i el programa d'Ajuts Escolars

Gràcies al programa de Fundació Mina d’ajuts a famílies amb dificultats econòmiques, més de 4.700 alumnes s’han pogut beneficiar d’aquest suport que té com a objectiu facilitar-los un millor aprofitament del curs.
La Fundació Mina va crear aquesta línia de suport econòmic per facilitar que aquests alumnes de famílies amb dificultats econòmiques tinguin més fàcil accés a materials, llibres i activitats que cada centre programa i, d’aquesta manera, puguin aprofitar millor el curs.


El Programa d’Ajuts Escolars de Fundació Mina consisteix en un ajut que entrega la Fundació a les escoles de Terrassa, i que administra el Consell Escolar, en tant que coneixedor de la realitat de les famílies, amb l’objectiu de cooperar amb aquelles famílies que tenen més dificultats per a l’escolarització dels seus fills.
Des del 2010, els ajuts han arribat en quatre ocasions a totes les escoles d’Infantil i Primària, en dues a totes les d’ESO, i en una ocasió a les d’Educació Especial. En total s’han aportat 138.500 euros, amb els que s’haurà pogut ajudar a uns 4.700 alumnes de famílies amb dificultats econòmiques.
 
El Consell Escolar de cada centre ha estat qui ha administrat aquest ajut, que s’ha pogut destinar al nombre d’alumnes i als materials, llibres o activitats dels centres que han cregut més oportú i necessari.
 
Els recursos de la Fundació els aporta, gairebé en la seva totalitat, l’entitat fundadora Mina, Aigües de Terrassa i el seu Grup d’empreses, i procedeixen de resultats no distribuïts, i que en cap cas han estat imputats com a despesa en les tarifes d’aigua dels diferents municipis abastits.
 

Imatge de l’acte de signatura dels convenis del programa, amb els directors/es dels centres de Terrassa i Marià Galí, president de la Fundació.

Imatge de l’acte de signatura dels convenis del programa, amb els directors/es dels centres de Terrassa i Marià Galí, president de la Fundació.