Millorem la qualitat de vida
de les persones i el medi on habitem
< Tornar al llistat

Fundació Mina de nou col·labora amb Càritas

Fundació Mina manté la col·laboració en el programa Fem la Feina de Càritas Diocesana, programa d’Inserció Sòcio-Laboral i Borsa de Treball, destinat a dones immigrants o autòctones, d’entre 23 a 51 anys, en risc d’exclusió social.

Amb aquest quart any de col·laboració, Fundació Mina fa palès el compromís manifestat en el seu dia de seguir donant suport a futures accions formatives orientades a la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social ateses per Càritas.
L’objectiu general del programa és conscienciar sobre la necessitat d’adquirir els coneixements i les tècniques necessàries per incorporar-se al mercat laboral. A través d’un conjunt d’activitats i de formació, el programa anima i ajuda a les dones nouvingudes i, a dones en risc d’exclusió social, a assolir els coneixements acadèmics bàsics i tecnicoprofessionals per desenvolupar l’activitat laboral, conèixer les habilitats i capacitats personals manifestes o ocultes, i adquirir o recuperar habilitats socials i, finalment adquirir les tècniques necessàries per incorporar-se al mercat laboral.
Amb els 9.000 euros que des de l’inici (2015) s’han destinat a la col·laboració amb Càritas en aquests projectes, s’estima haver ajudat fins a data d’avui prop de 350 dones en la seva formació i recerca de feina.