Millorem la qualitat de vida
de les persones i el medi on habitem
< Tornar al llistat

Fundació Mina, 13.500 € al Programa d'Ajuts Escolars, curs 2017/2018

FUNDACIÓ MINA LLIURA 13.500 € A 27 ESCOLES D’INFANTIL I PRIMÀRIA DE LA CIUTAT PER ALS ESTUDIANTS DE FAMÍLIES AMB DIFICULTATS ECONÒMIQUES.

El president de la Fundació Mina i de Mina, Aigües de Terrassa, Marià Galí, va oficialitzar ahir la signatura conjunta dels convenis en aplicació del Programa d’Ajuts Escolars per al curs 2017/2018, en un acte amb les escoles.

Aquest Programa d’Ajuts Escolars de Fundació Mina consisteix en un ajut que entrega la Fundació a les escoles de Terrassa, amb l’objectiu de cooperar amb aquelles famílies que tenen més dificultats per a l’escolarització dels seus fills.

Enguany se’n beneficien 27 centres d’ensenyament d’Infantil i Primària de la ciutat, amb l’objectiu que el màxim d’alumnes de les escoles de Terrassa, de famílies amb dificultats econòmiques, tinguin més fàcil accés als materials, llibres i activitats que programa cada centre, per a un millor aprofitament del curs.

Marià Galí, en la seva intervenció, va fer balanç d’aquesta activitat, iniciada el curs 2010/2011. Des de llavors, aquests ajuts han arribat en quatre ocasions a totes les escoles d’Infantil i Primària, en dues a totes les d’ESO, i en una ocasió a les d’Educació Especial. En total s’han aportat 138.500 euros, amb els que s’haurà pogut ajudar (sense tenir en compte els d’aquest curs), més de 4.300 alumnes de famílies amb dificultats econòmiques.
 
Recordar que els recursos de la Fundació els aporta, gairebé en la seva totalitat, l’entitat fundadora Mina, Aigües de Terrassa i el seu Grup d’empreses, i que procedeixen de resultats no distribuïts, i que en cap cas han estat imputats com a despesa en les tarifes d’aigua dels diferents municipis abastits.