Millorem la qualitat de vida
de les persones i el medi on habitem
< Tornar al llistat

FUNDACIÓ LLIURA 21.000€ PER ALS ESTUDIANTS DE FAMÍLIES AMB DIFICULTATS ECONÒMIQUES

En un acte amb les escoles i els instituts, s'ha oficialitzat la signatura conjunta dels convenis en aplicació del Programa d’Ajuts Escolars per al curs 2016/2017. Fundació Mina dóna aquests ajuts a les escoles d’Infantil i Primària, les d’ESO i d’Educació Especial amb l’objectiu de cooperar amb aquelles famílies que tenen més dificultats per a l’escolarització dels seus fills.

Aquest curs beneficia a 42 centres d’ensenyament de la ciutat, vol servir perquè el màxim nombre d’alumnes de Terrassa de famílies amb dificultats econòmiques tinguin més fàcil accés als materials, llibres i activitats que programa cada centre, i puguin aprofitar millor el curs.  

En l'acte s'ha fet balanç de les activitats de la Fundació en col·laboració amb el món escolar. En concret, Avel·lí Martorell ha destacat que “des de que l’any 2010 es va començar a aplicar aquest programa, Fundació Mina ha destinat 125.000 euros a les escoles de Terrassa.” Així mateix, Martorell ha recordat que “el curs 2006/2007 es van començar a oferir gratuïtament activitats educatives a les escoles, de les que n’han estat receptors/es 39.110 alumnes. Per aquest concepte, la Fundació hi ha dedicat més de 135.000 euros”. Una altra acció de suport que fa la Fundació són els premis i reconeixements anuals als millors expedients de batxillerat i de formació professionals cursats a Terrassa.
 
En la seva intervenció, el secretari del Patronat de Fundació Mina ha posat de manifest que “els recursos de la Fundació els aporta, gairebé en la seva totalitat l’entitat fundadora Mina, Aigües de Terrassa i el seu Grup d’empreses i en cap cas han estat imputats com a despesa en les tarifes d’aigua dels diferents municipis abastits.”

Imatges de grup, Avel·lí Martorell i els directors/es de les escoles

Imatges de grup, Avel·lí Martorell i els directors/es de les escoles