Millorem la qualitat de vida
de les persones i el medi on habitem
< Tornar al llistat

Fundació renova la col·laboració amb el Handbol

El secretari de Fundació Mina, Avel·lí Martorell, i el president del Club Handbol Terrassa,  Ricard Guardeño, han firmat un nou conveni de col·laboració per donar continuïtat a la tasca de difusió d’aquest esport a les escoles de la nostra ciutat.
 
Aquesta col·laboració es va iniciar l’any passat a iniciativa de la directiva del Club Handbol Terrassa, que va sol·licitar suport per continuar amb la tasca que realitzen els seus monitors de promoció i difusió de l’Handbol entre les escoles de la ciutat, apropant i facilitant als infants la pràctica d’aquest esport, sempre des de la vessant educativa, cultural i socialment integradora.
 
Durant l’exercici de 2016 es va treballar per a la difusió d’aquest esport, donant també molta importància a la formació en valors, tant o més important que l’esportiva. Acomplerts els objectius de manera satisfactòria per a ambdues parts, Fundació Mina i el Club d’Handbol Terrassa han decidit renovar aquest conveni de col·laboració, en el marc del qual ja s’ha celebrat aquest cap de setmana el VIII Torneig Ciutat de Terrassa de minihandbol.