Millorem la qualitat de vida
de les persones i el medi on habitem
< Tornar al llistat

FUNDACIÓ MINA. PREMI AL MILLOR EXPEDIENT DE FORMACIÓ PROFESSIONAL. 2015

En l’acte de la 10a. edició dels Premis Nous Professionals, en la seva quarta edició Fundació Mina guardona l’alumne de l’Institut Santa Eulàlia, Cunibert González Vila, amb el premi al millor expedient de Formació Professional cursat en un centre de Terrassa. El guardonat va aconseguir una nota final de 9,6.

L’acte de celebració va tenir lloc al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), i va ser presidit per Manuel Pérez Tinent d'alcalde en funcions de l'Àrea de Serveis a les Persones, Cohesió i Benestar Social; Joan Aregio, secretari d'Ocupació i Relacions Laborals del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya; Jose Manuel Jiménez, regidor en funcions d’Ocupació; Elena Dinarés, regidora en funcions d’Educació; Jaume Perarnau director del Museu i Xavier Casares, president del Consell de la Formació Professional de Catalunya. 

Fundació Mina va instituir aquest guardó, que consisteix en un crèdit de 1.000 euros, per a la realització d’un curs d’especialització de l’idioma que s’esculli, no tan sols per premiar el millor expedient, ja de per sí mereixedor de reconeixement, sinó a més per fomentar la cultura de l’esforç i sacrifici entre els nostres joves.
 
Cunibert González va manifestar que per obtenir aquesta qualificació, compaginant estudis i treball, realment és necessari un gran esforç i la renúncia a d’altres coses. Va recollir el premi de mans del Tresorer del Patronat de la Fundació Marc Galí, acompanyat pel director de l’Institut Santa Eulàlia, Ferran Fontané.

veure video

Al centre Cunivert Gonzalez i Marc Gaí amb la resta d'autoritats

Al centre Cunivert Gonzalez i Marc Gaí amb la resta d'autoritats