Millorem la qualitat de vida
de les persones i el medi on habitem
< Tornar al llistat

Fundació i el CNL renoven la seva col·laboració, per al 23è curs de Català

La Fundació Mina Aigües de Terrassa i el Centre per a la Normalització Lingüística de Terrassa-Rubí, renoven la seva col·laboració per tal de dur a terme el 23è curs de català per a 25 persones, patrocinat per la Fundació.
 
Aquesta col·laboració amb el CNL, de la que Fundació Mina se sent especialment satisfeta i que es remunta a 2006, facilitarà haver pogut aprendre català a prop ja de 510 persones nouvingudes havent-hi destinat des de llavors gairebé 65.000 euros.
 
Enguany el curs és de nivell Elemental 1, i finalitza el proper mes de gener. En l’acte de lliurament de diplomes, sempre es compta amb la participació d’alguna autoritat o expert en la llengua, havent-ho fet fins la data, personalitats, entre d’altres, com Sílvia Alcàntara, Vicenç Villatoro, Maria Barbal, Màrius Serra, Joan M. Oller, Najat El Hachmi o l’actriu Rosa Boladeras. L’any passat va ser a càrrec David Vila i Ros, qui va presentar el seu llibre I si parlem català?. En altres ocasions s’han dut a terme col·loquis amb antics alumnes o representacions de monòlegs i peces de teatre, sempre destinats a encoratjar als presents, a parlar sense por encara que no dominis del tot la llengua, ja que és la millor manera de protegir-la i alhora promocionar-la.

Imatge de grup de l'acte de lliurament de diplomes del 22è curs, el darrer realitzat.

Imatge de grup de l'acte de lliurament de diplomes del 22è curs, el darrer realitzat.