Millorem la qualitat de vida
de les persones i el medi on habitem
< Tornar al llistat

2a. Edició trofeus Fundació Mina al joc net

El dissabte de Festa Major, es va celebrar la Festa del Futbol, organitzada per l’Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca, patrocinada per la Fundació Mina. En el marc d’aquesta  festa uns 140 nens i nenes van gaudir de la jornada amb la voluntat que esdevingui una veritable festa del futbol, del futbol base, dels nens i nenes, de les famílies, dels club, i de tots els assistents i que no contempla una estructura pròpiament dita de tipus Torneig, sinó encreuaments triangulars entre els equips participants, per poder promoure que passin una bona jornada de futbol. Van participar-hi els equips benjamins de les escoles dels clubs de EF Can Boada, CF Matadepera, CF Maurina-Egara, CP San Cristóbal, EF Manu Lanzarote, Fundació Terrassa FC 1906, UD Can Trias, UD San Lorenzo, UFB Jàbac Terrassa i Sant Pere Nord CF.
A la cloenda, es van lliurar els premis instaurats per la Fundació Mina, amb la seva voluntat expressa de contribuir a promocionar la cultura dels valors socials, integradors i de joc net.

Els guanyadors en aquesta segona edició van ser:

Entrenador més solidari i amb més bones pràctiques: Nico Ordoñez de la Fundació Terrassa FC 1906. Entregat per Artur Travesa, president de l'UE Les Fonts i president d'honor de l'ACFTC

El jugador més solidari i amb més bones pràctiques: Maicol del Maurina-Egara CF. Entregat per Miguel Ángel Moreno, president del CP San Cristóbal i president de l'ACFTC

Equip més solidari i amb més bones pràctiques: EF Manu Lanzarote. Entregat per Avel·lí Martorell, secretari del patronat de Fundació MINA.

 
La decisió del seu atorgament es duu a terme comptant principalment amb el criteri de l’equip arbitral que va dirigir el torneig.