Millorem la qualitat de vida
de les persones i el medi on habitem
< Tornar al llistat

Fundació Mina renova per tercer any el suport a l’Òpera a Terrassa

La Fundació Mina i Amics de l’Òpera i la Sarsuela han renovat per tercer any, l’acord de col·laboració amb la finalitat de dur a terme esdeveniments culturals i, més en concret, per a difondre l’òpera, la sarsuela, la lírica en general, a la ciutat de Terrassa i donar-hi projecció tant a la mateixa ciutat com a l’exterior.
 
Aquesta nova col·laboració preveu, per una banda, el suport a l’actual VII Cicle de Concerts d’Estiu, iniciat els passats dies 7, 14, 21 i 28 de juliol, amb concerts d’entrada gratuïta a l’Ateneu Terrassenc, on es pot gaudir escoltant àries d’òpera, sarsuela i lírica catalana i, com a activitat principal, l’esdeveniment de la posada en escena de l’òpera AÏDA de G. Verdi, els dies 9 i 11 del proper mes de novembre al Teatre Principal Terrassa.
 
En el repartiment d’AÏDA, es podrà veure i escoltar, en el paper d’Aïda, a la soprano Michelle Francis Cook i en el d’Amneris a Assumpta Cumí qui compartiran escena amb, entre d’altres, Ezequiel Casamada, Ignacio Guzman, Itziar Espinar i Alberto Cazes. Joan Manau dirigirà l’Orquestra Simfònica OCT48 Terrassa i el Cor d’Amics de l’Òpera i la Sarsuela de Terrassa.
 
“Agraïm novament a Fundació Mina l’aposta que fa amb l’esforç que seguim fent per tal de potenciar aquest gènere a la nostra ciutat i destacar novament que la representació es durà a terme al Teatre Principal Terrassa, tal com es va poder fer amb La Traviata, l’any passat”, ha comentat Manuel García, president d’Amics de l’Opera i la Sarsuela de Terrassa. Per la seva part, Marià Galí ha destacat que “refermem així la voluntat de la Fundació en la divulgació de la cultura musical a la nostra ciutat, tal i com hem fet  amb altres gèneres i activitats”.


 

Srs. Armenter, Galí i García en la signatura

Srs. Armenter, Galí i García en la signatura